MIMO 2017.

9. listopada 2017. četvrtaši, medijci iz Škole za grafiku , dizajn i medijsku produkciju uputili su se na prvi  koncert petog ciklusa projekta MIMO, održan u Muzeju suvremene umjetnosti.

Naš je zadatak bio osigurati  snimateljsku opremu, snimanje i  live video montažu za izravni video prijenos koncerata na internetskim stranicama MIMO projekta, koji se može pratiti na: http://www.mimo.com.hr/ ; https://www.facebook.com/MIMO.com.hr ; na portalu  HRT-a.  te na  Prvom programu Hrvatskog radija nedjeljom u 20:05.

 

 

Gostujući bendovi su bili MAYALES i TREES OF MAINE. Prvi izvođač bio je TREES OF MAINE sa svojim solo projektom koji se oslanja na britansku indie pop scenu osamdesetih i devedesetih u trajanju 45min. Nakon izvedbe prvog dijela koncerta glazbeni kritičari Aleksandar Dragaš i Bernard Cven komentirali  kako su nažalost bendovi poput TREES OF MAINA slabo prisutni na sceni iako su vrlo kvalitetni.

 

Nakon TREES OF MAINA došao je i drugi dio koncerta , Bend “MAYALES” s 2 vokala: Petar Beluhan i Ines Nožica te tri gitarista: Marko Levanić, Luka Geček, Vlado Mirčeta te klavijaturist Viktor Lipić i bubnjar Ivan Levačić.

 

Ugođaj je bio opušten i atmosfera je bila pozitivna. Izvedba “Mayalesa” trajala je 90min. Publika je davala podršku  te pozitivno reagirala na bendove. Nakon kvalitetne izvedbe bendova publika je imala mogućnost otići na afterparty  “Spank” s DJ.

 

Učenici realizatori :

Redateljice Marta Jandrečić i Tara Vagner

mixer video slike Juraj Breka i Karla Jelić

snimatelji  kamera 1Patrick Kozina i Franciska Fitoš,

snimatelji , kamera 2Zoran Đukanović i Tin Ivanović

snimatelji kamera 3Ivor Dvoršćaki Marko Cvitković,

fotografi Andre Roman Hergouth Vicencinović  i Fran Horvat

i naša mentorica Marijana Brdar, prof.

 

Realizacija posla bila je odlicna. Ugođaj na setu bio je napet ali to je očekivano zbog što boljeg performansa. Zadovoljni smo rezultatom.

 

POGLEDAJTE I CJELOVITI IZVJEŠTAJ NA:

🙂 🙂 🙂 >>> Drugi koncert pete MIMO sezone <<< 🙂 🙂 🙂