Poezitiva 2018. – Novi natječaji

Poezitiva 2018. – LITERARNI NATJEČAJ:

 

Po(e)zitiva 2018_natječaj_PRODUZENJE

 

 

 


 

Poezitiva 2018. – LIKOVNI NATJEČAJ:

 
 

poezitiva_likovni_outlines

 

 


 

 

Tijekom redovne nastave pod stručnim nastavnim predmetom WEB PROJEKTI, učenici 4.c razreda – smjer WEB DIZAJNER, osmislili su i realizirali novu web stranicu za Poezitivu – natječaj za nadahnute pjesničke radove učenika srednjih škola RH i manifestaciju koja se već nekoliko godina za redom održava u organizaciji naše škole.

Voditeljica Poezitive je profesorica Bojana Pralica, koja je učenicima stavila na raspolaganje sve potrebne materijale pripremljene za tiskano izdanje Zbornika pjesama koji je također u izradi, a učenici su imali zadatak prilagoditi ih elektronskom – web mediju, te osmisliti i dizajnirati novo web sjedište. Tema ovogodišnje Poezitive bila je: „Žena u umjetnosti“.

Više o samom projektu pogledajte i pročitajte na novim web stranicama koje su timski, pod vodstvom mentora Danijela Borne Fiketa iz udruge Telecentar (s kojom naša škola ostvaruje višegodišnju uspješnu suradnju) i profesora Brune Kokota, realizirali tijekom prosinca 2017.

Učenici koji su sudjelovali u projektu: Karlo Dudaš, Alan Hodak, Adrian Bistričić, Katarina Čuvar, Katarina Slanec, Laura Pugelnik, Max Pavić, Ivana Rezo, Andrei Kranjc, Bruno Cetin, Luka Tomašek, Luka Lebar, Leon Cvrtila, Antonela Šoljić i Elena Knezović.

 

Autor priloga: Bruno Kokot, prof.