Po(e)zitiva 2017

Na ovogodišnji je natječaj pristiglo sedamdeset i devet radova učenika srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Povjerenstvo je imalo težak zadatak- od svih pristiglih radova odabrati pet pobjedničkih radova i još petnaest radova koji će biti objavljeni u zborniku Po(e)zitive.P

Predstavljanje pobjedničkih radova

U petak, 12. svibnja u Školi za grafiku, dizajn i medijsku produkciju  predstavljeno je pet pobjedničkih radova ovogodišnje Po(e)zitive. Manifestacija koja već tradicionalno okuplja mlade pjesnike,  učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj, ove se godine može pohvaliti s dosad najvećim brojem radova pristiglih na natječaj, čak sedamdeset i devet.

Ovogodišnji natječaj bio je u znaku obilježavanja devedeset i pete godišnjice rođenja Vesne Parun, jedne od najistaknutijih pjesnikinja u hrvatskoj književnosti druge polovice 20. stoljeća. Program je održan u atriju škole, a njemu su prisustvovali autori nagrađenih radova, njihovi mentori i nastavnici. Program su upotpunili su učenici Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju, koji su svojim glazbenim i dramskim izvedbama doprinijeli lijepoj i ugodnoj atmosferi, dok su učenici 3.d razreda snimali i fotografirali događaj.

Darija Mlinarić, 3.D