“Škola bez droge – grad bez droge”

Kao i svake od zadnjih 15  godina, Nastavni zavod za javno zdravstvo “dr. Andrija Štampar” iz Zagreba u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje organizira natječaj za učenike na temu “Škola bez droge – grad bez droge.” Natječaj prati Međunarodni mjesec borbe protiv ovisnosti koji se obilježava od 15. studenog do 15. prosinca.

Učenici srednjih škola kao i oni iz 7.i 8.razreda osnovne škole mogli su predlagati pojedinačne slogane ili na razini razrednog odjeljenja oblikovati prigodan plakat kao grupni rad. Naši učenici, 3.b, sa svojim su plakatom ove godine osvojili 3. mjesto. Razrednica i mentorica Ksenija Palameta Radković je okupila “reprezentaciju” od 7 učenika koji su 13.12. 2019.g.u pratnji socijalne pedagoginje NIves Butorajac primili priznanje na svečanoj dodjeli u Zavodu. Nagrada je osim druženja s rukometnim legendama uz prigodan domjenak podrazumjevala i poklon paket: suvremeni projektor te ulaznice za kino ili kazališnu predstavu po izboru.

Projektor su dali Školi na raspolaganje a za odlazak u kino čekaju da svi prizdrave od zimskih viroza pa da zajedno, kao razred, proslave nagradu.